На Запоріжжі подружжя "злило" в інтернет понад 3000 порнороликів

Понад 3000 відеороликів та понад 20000 фото порнографічного змісту встигла завантажити у спільноти в мережі "В контакті" парочка з міста Енергодар Запорізької області перш, ніж її викрили правоохоронці

На Запоріжжі подружжя "злило" в інтернет…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі ГУ Нацполіції, 32-річна жінка та 33-річний чоловік заробляли на життя розповсюдженням порнографії в інтернеті.

З використанням фейкових облікових записів в соціальній мережі "Вконтакте" вони створювали та вели порноспільноти, наповнювали їх контентом та залучали додаткових учасників. За час існування цих спільнот завантажили на них 22118 фотозображень та 3419 відеофайлів, які експертизою визнані порнографічними. Спільноти користалися попитом -налічували 15176 користувачів.

Викрили розповсюджувачів порнографії працівники відділу протидії кіберзлочинам разом зі слідчими. Під час обшуків у подружжя вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, сім-картки мобільних операторів зв'язку, які використовувалися для створення та адміністрування фейкових акантів і спільнот у соціальних мережах.

Парочці інкримінується правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Максимальна санкція статті - обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили запорізький порно-продакшн, що онлайн транслював "полуничку" на далеке зарубіжжя.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme