UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті через яму на дорозі загинув водій

Прокуратура планує притягнути до відповідальності усіх службовців, які через невиконання своїх обов'язвів вбили чоловіка 

На Закарпатті через яму на дорозі загину…

Про це Depo.Закарпаття повідомила прес-служба обласної прокуратури.

На початку 2017 року, 3 січня, між населеними пунктами Тячів та Буштино трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю одного авто.

Як з'ясували експерти та слідчі, водій влетів у яму на дорозі Мукачево-Рогатин, внаслідок чого зіткнувся з деревом. Водій помер на місці події. Актом обстеження дорожніх умов на ділянці автомобільної дороги на місці події було зафіксовано пошкодження асфальтного покриття довжиною 1,2 м, шириною 0,8 м та глибиною 0,14 м.

Прокуратура планує притягнути до відповідальності усіх службовців, які через невиконання своїх обов'язвів вбили чоловіка. Тячівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил, норм і стандартів, які стосуються убезпечення дорожнього руху, що спричинило загибель людини (ст. 288 КК України). Проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчому відділенню Тячівського відділу поліції.

Санкція вказаної статті Кримінального кодексу України передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme