UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині за добу сталося близько 30-ти пожеж

Рятувальники Сумщини за добу ліквідували близько 30 пожеж, пов'язаних зі спалюванням сухої рослинності та сміття

На Сумщині за добу сталося близько 30-ти…

Впродовж 28 березня на Сумщині горіли залишки сухої рослинності та сміття в Шосткинському, Глухівському, Буринському, Сумському, Білопільському, Недригайлівському, Охтирському, Путивльському районах. А також в містах Охтирка, Шостка, Конотоп, Путивль, Суми, Білопілля, смт Краснопілля, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Сумській області.

Зокрема, у Шостці місцевий мешканець спалював сміття на власній присадибній ділянці, внаслідок чого вогонь перекинувся на металевий навіс та покрівлю поруч розташованого гаража.

А у селі поблизу Сум, через необережне поводження з вогнем, загорілись залишки сухої рослинності, що призвело до займання господарчої споруди. Невдовзі подібний випадок стався і у районі Охтирки. Внаслідок загоряння залишків сухої рослинності та сміття полум'я перекинулося на копицю сіна і паркан.

Сьогодні ж, 29 березня, сталося декілька пожеж неподалік житлових будинків, що нанесли їм значної шкоди. Зокрема, у селах Гірки та Старі Гончари Путивльського району. Тут також сталося загорання сухостою. Вогонь з нього перекинувся на один діючий житловий будинок і два такі, що не експлуатуються.

Всі 29 пожеж, які впродовж доби виникли в екосистемах області, були ліквідовані силами підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій і сільських місцевих пожежних команд.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme