На столичних вулицях масово палять автівки

За добу вогнеборці неодноразово виїжджали на виклики про пожежі в автомобілях

На столичних вулицях масово палять автів…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ДСНС у м. Києві.

Так, 27 березня до пожежників надійшло повідомлення про займання автомобіля по вул. Приколійній, 4. Пожежа виникла на проїжджій частині в автомобілі марки "КамАЗ". Пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік, салон автомобіля, лакофарбове покриття кабіни та кузова.

Вже 28 березня надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі у дворі 5-поверхового житлового будинку по пр.-ту Воззєднання, 8/2. До місця події було направлено рятувальників. В автомобілі марки "Nissan Maxima" сталось загорання переднього колеса, яке було ліквідовано до прибуття пожежного підрозділу. Внаслідок було пошкоджено колесо, капот й закопчено салон автомобіля.

Наступне повідомлення про займання авто надійшло 28 березня. У дворі 9-поверхового будинку по вул. Пост-Волинській, 2/103, в припаркованому автомобілі марки "Mazda-626" виникла пожежа, яка розповсюдилась на поруч розташовані автомобілі "Audi-А6", "Daewoo Lanos", "Ford Fiesta" та "Ford". Пожежу було ліквідовано.

Внаслідок пожежі автомобілі "Mazda-626" та "Audi-А6" повністю вигоріли. В автомобілі "Daewoo Lanos" пошкоджено бампер, фари, лакофарбове покриття капоту, в автомобілі "Ford" пошкоджено праве крило, фара та лакофарбове покриття, в автомобілі "Ford Fiesta" пошкоджено ліву фару, ліве крило та покриття капоту.

На щастя, ніхто не постраждав. Причини та збитки пожеж будуть встановлені слідчо-оперативними органами.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme