UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині судитимуть одразу двох любителів канабісу

У Харківській області судитимуть двох чоловіків, у яких знайшли наркотики

Як передає Depo.Харків із посиланням на начальника відділу місцевої прокуратури Валентина Дудника, Шевченківський відділ Ізюмської місцевої прокуратури затвердив підозру двом 38-річним мешканцям району за фактом незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів (ч.2 ст.309 КК України). Під час обушків у них вдома знайшли канабіс.

За інформацією Дудника, у домоволодінні мешканця села Василенкове знайшли 1 кг наркотиків під час санкціонованого судом обшуку в рамках кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами. Зброю знайти так і не вдалося.

Про факт зберігання коноплі жителем села Зорянське правоохоронцям повідомила родичка зловмисника. Під час обшуку також виявили 1 кг канабісу.

"Хоча двоє зловмисників між собою і не знайомі, обидва вони повідомили ідентичну версію походження забороненої речовини. Чоловіки розповіли, що назбирали коноплю на покинутих земельних ділянках. Зберігали вдома для власних потреб без мети збуту", - розповів Дудник.

Максимальна санкція статті передбачає 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Depo.Харків, прокуратура в апеляції вимагає взяти під варту балаклійського мародера, який обікрав школу та квартиру

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme