UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донеччині жінка отримала умовний термін за смерть дитини у нечистотах

Курахівський райсуд засудив жительку Мар'їнського району на два роки позбавлення волі з випробуванням на один рік за смерть її дитини у нечистотах

Як повідомляє прокуратура Донеччини, трагедія сталася у жовтні 2016 року у селі Антонівка Мар'їнського району, передає Depo.Донбас.

31-річна жінка - матір двох малолітніх дітей, і перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, залишила їх без нагляду протягом декількох годин.

Як наслідок цього, піврічний хлопчик скотився з дивану, на який мати його необережно поклала, впав у встановлене поруч відро з рідиною для справляння природних потреб та загинув.

Повідомляється, що досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим СВ Мар'їнського ВП Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області, але у грудні 2016 року було закрито "за відсутністю складу кримінального правопорушення".

"Прокуратура області не погодилась з прийнятим рішенням, та скасувала постанову, як таку, що винесена передчасно і необґрунтовано, та хід досудового розслідування було взято на контроль", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 березня стало відомо, що дворічний хлопчик загинув від ураження електричним струмом в приватному секторі Волновахи на Донеччині.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme