UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Львівські архітектори допоможуть Мукачеву зберегтися і відновитися

Фахівці Інституту архітектури Національного університету "Львівська політехніка" та Мукачівська міськрада підписали угоду про співпрацю

Львівські архітектори допоможуть Мукачев…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у міськраді.

Сьогодні, 29 березня, фахівці Інституту архітектури Національного університету "Львівська політехніка" та Мукачівська міськрада підписали угоду про співпрацю.

У місті вже від сьогодні розпочали роботу фахівці та студенти закладу. Вони насамперед маю провести науково-дослідну та проекту роботу з розробки брендбуку міста, збереження та відновлення пам'яток архітектури, містобудівельних новацій і розвитку туристичного потенціалу міста.

Науковці візьмуться до розробки проектних пропозицій облаштування скверів та парків міста, в тому числі й Меморіального парку, вивчатимуть історичну архітектурну спадщині доби Австро-Угорщини та Чехословацького періоду та можливості її відновлення. Загалом угода підписана на 5 років, і попередні пропозиції науковці запропонують громаді міста влітку цього року.

"Наші фахівці долучатимуться до проектної роботи спрямованої на розробку брендбуку міста, проектів благоустрою парків, скверів, містобудівельних новацій", - резюмував директор Інституту архітектури Національного університету "Львівська політехніка" Богдан Черкес.

Нагадаємо, у Мукачеві зі смолоскипами і костюмами переводили годинники на вежах.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme