Корбан дорікнув Савченко в невігластві

Після виступу нардепа Надії Савченко у програмі Дмитра Гордона на 112 каналі Геннадій Корбан висловився щодо її відношення до "жидів"

Корбан дорікнув Савченко в невігластві…

Про це Геннадій Корбан повідомив у "Фейсбуці", передає Depo.Дніпро.

"Не можу залишатися байдужим від сказаного Вами в інтерв'ю Дімі Гордону - "я не маю нічого проти євреїв, я не люблю жидів ..." … Людей не можна ділити на "євреїв" і "жидів", на українців і "хохлів", російських і "кацапів". Людей можна ділити на гідних і негідників… Через подібні маркери, озвучені Вами, в світі завжди починалися війни. Знаєте, напевно, гітлер, який влаштував холокост, теж не мав нічого проти євреїв, він просто не любив жидів", - зазначив він.

Він звернувся до Савченко: "Якщо ви не подолаєте власне невігластво і безграмотність, якщо будете вторити обмеженим і дурним людям, здобуваючи собі таким шляхом дешеву популярність, то хорошого політика з вас не вийде".

Раніше Depo.Дніпро повідомляв, що у лютому 2017 року на сайті Дніпровської міськради опубліковано рішення, згідно з яким, міськрада, розглянувши клопотання Геннадія Корбана, дозволяє йому розробити технічну документацію для встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості за адресою проспект Пушкіна, 55 для встановлення будівель та споруд.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme