UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янецький "тещин язик" оцінив міністерський високопосадовець

Заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк оглянув усі дороги міста

Кам'янецький "тещин язик" оцінив мі…

З робочим візитом Кам'янець-Подільський відвідав заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби міськради.

Головно столичний чиновник переймався станом доріг в місті та районі, які мають статус державного значення, а також "тещиного язику".

Юрій Лавренюу запевнив: "Якісним дорогам на Хмельниччині бути. Сьогодні на будівництво доріг області виділено 300 млн грн. Однак очікується і додаткове фінансування."

За його словами, з 1 січня 2018 року запрацює проект, який передбачає створення Державного дорожнього фонду. Фінансування, яке раніше надходило від продажу акцизних товарів, з нового року напряму йтиме в цей фонд. 35% надходжень "осідатимуть" в місцевих бюджетах.

Трасу Житомир - Чернівці міністерський високопосадовець називає пріоритетною.

А ситуація з "тещиним язиком", як каже Лавренюк, неодноразово обговорювалася на державному рівні. Поки триває робота над проектом з ремонту цієї ділянки.

Принагідно заступник міністра дав доручення обласній службі автомобільних доріг встановити додаткові знаки, облаштувати освітлення та інформаційні біг-борди.

Питання з об'їзною дорогою (вулиці Північна, Привокзальна, Харченка) наразі затягується, через те що частина дороги належить "Укрзалізниці", а частина - місту. Тому першочергово потрібно вирішити питання із землею.

Нагадаємо, на ямковий ремонт автомагістралі державного значення Житомир - Чернівці планують цьогоріч витатити майже три мільйони гривень.

Кабмін виділив 1,7 млн. грн на її капітальний ремонт. А депутати Хмельницької облради просять в столичних посадовців грошей на дорогу, кажуть що для якісне покриття й роботи загалом необхідно 140 мільйонів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme