UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янецьким АТОвцям виділили землю

Депутати міськради проголосували за дозволи на 5 ділянок учасникам АТО

Кам'янецьким АТОвцям виділили землю…

На сесії Кам'янець-Подільської міськради надали дозволи на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 5 учасникам АТО, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Вечірній Кам'янець".

За участь у антитерористичні операцій армійці можуть отримати безкоштовну земельну ділянку як у межах свого міста, так і області. У Кам'янці-Подільському зареєстровано безліч заяв від військових та їх родичів.

У зв'язку із продовженням військових дій на Сході нашої країни, кількість учасників АТО постійно збільшується, а кількість вільних земельних ділянок у Кам'янці-Подільському залишається сталою.

З огляду на це, депутати міської ради прийняли рішення на даний час не виділяти земельні ділянки учасникам АТО. Так, землі на території міста надавалися виключно родичам загиблих військових.

Проте, вчора, під час засідання сесії міської ради, народні обранці підтримали земельні питання, які стосувалися кам'янецьких захисників та проголосували за виділення аж 5 земельних ділянок учасника війни за Сході нашої держави.

Нагадаємо, на середину минулого року в області у власність АТОвцям вже надали понад дві тисячі земельних ділянок загальною площею майже 3500 гектарів, ще сім тисяч армійців чекають черги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme