UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Голову ЛКК з Кам'янця судитимуть за хабар

Жінці тепер загрожує позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна

Голову ЛКК з Кам'янця судитимуть за…

За вимагання та одержання неправомірної вигоди на Хмельниччині судитимуть голову лікарської консультативної комісії, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Голова лікарської консультаційної комісії Кам'янець-Подільської центральної районної лікарні вимагала та отримала від одного із містян в приміщенні лікарні хабар у сумі 300 доларів США за сприяння в отриманні групи інвалідності з подальшим правом на одержання матеріальної допомоги від держави у вигляді пенсійних виплат.

При одержанні обумовленої суми неправомірної вигоди зазначену особу викрили "на гарячому", а кошти вилучили. Крім того, під час особистого обшуку в сумці затриманої виявлено ще 3050 доларів США, 26000 гривень та список громадян, яким планувалось встановлення групи інвалідності.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури та в результаті належно проведених слідчих (розшукових) дій слідчим відділом Кам'янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області розслідування вказаного кримінального провадження завершено.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Віталій Гриньків, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст.369-2 Кримінального кодексу України - одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням; направили для розгляду до суду.

Передбачається покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Затримання відбулося у листопаді минулого року.

Нагадаємо, на початку року попався на хабарі головний лікар психіатричної лікарні на Шепетівщині. Він вимагав гроші за стаціонарне лікування пацієнта

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme