EBU пригрозив усунути Україну від "Євробачення" через ситуацію з Росією

України пригрозили позбавленням права приймати "Євробачення-2017" у Києві через заборону в'їзду російської учасниці Юлії Самойлової 

EBU пригрозив усунути Україну від "Євроб…

Про це йдеться в інтерв'ю генерального директора EBU Інгрід Делтенре, яке опублікувало швейцарське видання Blick, передає Depo.ua з посиланням на "Лайф.ру".

Представник Європейської мовної спілки підкреслила, що наміри накласти санкції на Україну і виключити її з "Євробачення" цілком серйозні, так як в EBU вважають рішення української влади про заборону в'їзду представниці Росії Юлії Самойлової "абсолютно неприпустимим".

У своєму інтерв'ю пані Делтенре також згадала, що в даний час ведуться серйозні переговори з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та президентом Петром Порошенко про пошук вирішення ситуації.

"Мені прикро, що "Євробачення" використовується в політичних цілях, - заявила Делтенре. - "Євробачення" має тішити мільйони людей і об'єднувати їх, а не використовувати для того, щоб розпалювати політичні скандали і направляти їх один проти одного".

Нагадаємо, російська делегація активно почала збиратися до Києва на "Євробачення".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme