UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Депутати Добропілля обурилися звинуваченнями мера в недостатньому патріотизмі

На думку місцевих обранців, вислів міського голови про "рвані ганчірки" неправильно зрозуміли

Про це йдеться в листі, надісланому Depo.Донбас виконкомом Добропільської міськради.

В документі повідомляється, що депутати Великого Добропілля вкрай обурені публікаціями в ЗМІ щодо висловлення Добропільського міського голови Андрія Аксьонова стосовно Державного Прапору України та виступом народного депутата України Дмитра Лубінця з трибуни Верховної ради щодо відсутності державної символіки в м. Добропілля. "Мер якраз і наголошував на необхідності бережливого ставлення до прапору, навівши приклад безвідповідального відношення до національної символіки в одному з населених пунктів Добропільского району" – йдеться в листі.

Автори листа стверджують, що влада та мешканці Добропілля з великою повагою ставляться до Державної символіки, повсякденно виховуючи у підростаючого покоління почуття гордості за Україну. А за публікаціями та виступом, переконують захисники мера, стоїть депутат міської ради Микола Стрепоченко, який сам не турбується про вигляд державного прапору в своєму селищі перед власною домівкою.

Нагадаємо, 22 березня у місті Добропілля відбулася сесія міської ради, під час якої місцевий депутат Микола Стрепоченко порушив питання про зникнення з вулиць міста державних прапорів та бордів із написом "Добропілля - це Україна", на що мер Добропілля відповів, що йому не потрібно, щоб у місті, маячили ці "рвані ганчірки".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme