UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики влаштували обстріли на Донбасі для "картинки" РосТБ

Командування окупаційних армійських корпусів "ДНР" та "ЛНР" влаштувало обстріли сіл та міст на Донбасі, аби звинуватити Україну та створити "картинку" для телебачення Росії

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"Командування російсько-терористичних військ наказало відновити обстріли населених пунктів на окупованих Росією територіях Донецької та Луганської областей з подальшим звинуваченням в даних обстрілі ЗСУ. Відзначався високий рівень організації даних збройних провокацій - як правило, фіксувалося прибуття в дані райони великої кількості представників російських ЗМІ. При цьому головним завданням для даних представників ЗМІ стала підготовка серії постановочних сюжетів про "різке загострення" обстановки на Донбасі, через нібито здійснення обстрілів ЗСУ мирних населених пунктів, а також висвітлення заходів з підготовки до міфічного широкомасштабного наступу ВСУ", - написав вын.

За інформацією Тимчука, керівництво окупаційних військових корпусів готувало звіти про виїзди для зйомок постановочного матеріалу для РосТБ.

"У цей період фіксувалися щоденні звіти керівництва "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР" про завчасно запланованих (за місцем і часу) виїздах в населені пункти для відпрацювання постановочного матеріалу знімальних груп російського ТБ", - додав керівник "Інфоспротиву".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme