Бойовики кинули під Авдіївку "свіжі" сили

Бойовики здійснюють перегрупування своїх сил в районі Авдіївки 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

За його даними, з першої лінії вибув танковий підрозділ окупантів (7 танків, розосереджених і замаскованих), який раніше оперував навпроти "промзони" Авдіївки в районі висоти 272.2 і використовувався для обстрілу "промзони" і старої Авдіївки.

"Водночас окупанти на Каштановому, в районі вулиці Вокзальної, обмежили переміщення цивільних осіб і автотранспорту, що може свідчити про перекидання в даний район нового підрозділу", - поінформував Тимчук.

Крім того, у районі Донецька по всій ділянці від Песків до Кільцевої дороги на "Алмаз" підрозділу російсько-терористичних військ у форсованому режимі нарощують кількість протитанкових засобів.

"У районі Донецького аеропорту окупанти таємно висунули в першу лінію протитанкові засоби (як мінімум 2 ПТРК і 3 ПТ-знаряддя МТ-12 "Рапіра"). Додатково кілька СПГ перекинуті на західну околицю Спартака", - зазначив керівник "ІС".

Нагадаємо, 27 березня бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки з "Градів".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme