Агент Зозулі: В Романі перестають бачити футболіста

Українець ще може знайти собі клуб до закриття трансферного вікна в Південній Кореї, Грузії, Японії, Швеції, Норвегії, Зімбабве, Білорусі, Фінляндії

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Сегодня.

У Романа Зозулі все в порядку з зарплатою. Але незважаючи на дозвіл ФІФА перебратися в якийсь із чемпіонатів, що проходять по системі весна - осінь, ігровий простій форварда "Бетіса" і збірної України триває. Ця ситуація може зберегтися аж до літа.

"Найближчі ігрові перспективи Романа? Давайте ще два-три дні почекаємо. Трансферні вікна подекуди ще відкриті, тому ми будемо намагатися до кінця знайти якесь позитивне рішення, якийсь вихід з ситуації, що склалася. Варіанти працевлаштування Зозулі за цей час були різні, але, на жаль, на перший план тут вийшов вже не футбол, а інші теми, перш за все - політика. Саме через надумане, фальшиве звинувачення (у фашизмі з боку ультрас "Райо Вальєкано") багато клубів відмовлялися від його послуг.

Наприклад, були два дуже конкретних варіанти в Швеції. В одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там виявилися лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу. В іншому клубі, при тому що їх фанати навпаки праві, вирішили теж про всяк випадок застерегтися за принципом "як би чого не вийшло". Ось це і є найприкріше, що відмови йдуть, як ланцюгова реакція, дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я про всяк випадок теж скажу "ні". Через фальшиві звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста", - розповів агент футболіста Володимир Кузьменко.

Відзначимо, що є близько десяти чемпіонатів, де в найближчі дні має право влаштуватися Зозуля. Наприклад, до 30 березня відкрито трансферне вікно в Південній Кореї, до 31 березня - в Грузії, Японії, Швеції, Норвегії та Зімбабве, до 5 квітня - в Білорусі, а до 10 квітня можна підписати контракт з клубом з Фінляндії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme