UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Африканці, які приїхали на пафосний "Кубок Криму", виявилися самозванцями-нелегалами

Іноземні футболісти, які прилетіли до Криму для участі в "міжнародному" турнірі, виявилися звичайними біженцями-нелегалами

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на newsone.ua.

У лютому, на півострові відбувся турнір, організований невизнаним міжнародними футбольними організаціями Кримським футбольним союзом - "Відкритий кубок КФС".

Для пафосу, на змагання запросили команди з Росії та "екзотику", клуб з Камеруну.

"Це перший іноземний клуб з далекого зарубіжжя, який буде грати в Криму офіційні матчі, - з гордістю сказав тоді "президент КФВ "Юрій Ветоха, зазначивши, що переговори про приїзд камерунської команди велися з літа 2016 року.

Організаторів не збентежило, що назва клубу, яку назвали африканці, Yaounde II Academy, це не більше, ніж набір букв. Такого клубу в камерунському футболі просто не існує. У Криму щось писали про те, що ця команда нещодавно перейшла з 3-го дивізіону чемпіонату Камеруну в 2-й, але забули перевірити ще раз, що ніякого 3-го дивізіону в чемпіонаті Камеруну просто немає.

В результаті африканці програли на турнірі всі матчі місцевим аматорським командам, після чого з камерунцями попрощалися. Однак, як виявилося, ненадовго.

29 березня на кримських сайтах з'явилася інформація про те, що поліція затримала в районі Феодосії 15 громадян Камеруну і одного громадянина Бельгії. Ними виявилися ті самі "футболісти клубу 3-го дивізіону", які зважилися залишитися на ПМЖ в Криму. І затрималися більше, ніж на місяць.

Вони були доставлені в суд, який притягнув їх до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 2 тисяч рублів кожному і самостійному виїзду з території півострова протягом 10 днів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme