Зять Трампа зустрічався керівниками підсанкційного банку з Росії, – ЗМІ

У російському "Внєшкомбанку", який перебуває під західними санкціями, визнали, що його керівники зустрічалися із зятем та радником Дональда Трампа - Джередом Кушнером під час виборчої кампанії у Сполучених Штатах Америки

Це відбулося в рамках презентації нової стратегії, коли керівники банку зустрічалися з представниками фінансових інституцій Європи, Азії та США, повідомляє Depo.ua з посиланням на Reuters.

У "Внєшкомбанку" кажуть, що це були зустрічі з представниками найбільших банків і бізнес-структур в США, в тому числі - головою Kushner Companies Джередом Кушнером.

Де і коли конкретно була зустріч, не уточнюється.

Кушнер поки не прокоментував це повідомлення.

Нагадаємо, що вчора Джеред Кушнер погодився прозвітувати перед комітетомз розвідки Сенату щодо організації зустрічей з російським послом та іншими іноземними офіційними особами під час виборчої кампанії 2016 року.

Раніше в Білому домі визнали, що Кушнер разом колишнім радником Трампа з національної безпеки Майклом Флінном зустрічалися з російським послом у США Сергієм Кисляком. Зустріч відбулася в нью-йоркській вежі Trump Tower в грудні минулого року, ще до офіційного вступу Кушнера в посаду.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme