Їжа як мистецтво: Неймовірне різьблення на фруктах і овочах у виконанні японського художника

Неймовірний карвінг від японського майстра Гаку

Їжа як мистецтво: Неймовірне різьблення…

Звичайне приготування їжі може обернутись захоплюючим мистецтвом, якщо оволодіти традиційною японською культурою різьблення по їжі - мукімоно. В руках японського художника Gaku карвінг - мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах - підіймається на новий рівень їстівних творінь. У цому можете переконатись на фото, викладені автором у Інстаграм, повідомляє Depo.Вінниця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme