UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

З'явилися подробиці ДТП під Житомиром

Щоб не спровокувати вибух, рятувальники спочатку відімкнули акумулятори обох транспортних засобів, а потім вилучили балон з багажного відділення та перекрили вентиль

З'явилися подробиці ДТП під Житомир…

Тіла загиблих у ДТП, що сталася у с. Кам'янка Житомирського району, рятувальникам довелося вирізати з понівеченого автомобіля. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Житомирській області.

По прибуттю рятувальників до місця події з'ясувалося, що внаслідок зіткнення евакуатора з легковим автомобілем "Волга", водій та пасажир легковика загинули, водій евакуатора зазнав травм. Загиблий водій "Волги" був під колесами автомобіля, тіло ж пасажира затисло на передньому сидінні.

Оскільки легковик мав газове обладнання, внаслідок зіткнення стався витік газу. Щоб не спровокувати вибух, рятувальники спочатку відімкнули акумулятори обох транспортних засобів, а потім вилучили балон з багажного відділення та перекрили вентиль.

За допомогою гідравлічних ножиць бійці ДСНС припідняли легковик і витягли тіло водія. Щоб витягти іншого загиблого, рятувальники залучили КамАЗ, що проїжджав повз місце ДТП. За допомогою троса вантажівка відтягнула евакуатор, після чого рятувальники змогли розрізати бокові стійки та витягли тіло пасажира.

Нагадаємо, учора, 27 березня, у Житомирському районі легковик зіткнувся з евакуатором.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme