В Одесі молодик з пістолетом пограбував автозаправку

Через кілька годин злочинця затримали співробітники поліції. Ним виявився 19-річний місцевий житель

Як передає Depo.Одеса, у Приморському відділі поліції міста Одеси повідомили про затримання 19- річного злодія, який пограбував АЗС, погрожуючи застосувати вогнепальну зброю.

Так, у Портофранківське відділення поліції Приморського відділу поліції в місті Одесі надійшло повідомлення про те, що близько четвертої години ранку в приміщення автозаправної станції, розташованої на вулиці Балківській, увірвався невідомий в масці і, погрожуючи касиру пістолетом, незаконно заволодів грошима з каси в розмірі 12 тисяч гривень і мобільним телефоном.

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції Портофранківського відділення поліції встановили місцезнаходження злочинця і затримали його. Ним виявився 19-річний місцевий житель, причетний до скоєння ряду інших злочинів. Під час затримання у зловмисника вилучено всі речові докази.

В даний час злочинець затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme