Учасник пікету за "русскій мір" потрапив у в'язницю разом з демонстрантами з Дня Волі

48-річний мінчанин Олексій Головін, відомий за своєю участю в "пікеті на підтримку Росії", відправився у в'язницю на добу розом із демонстрантами із Дня Волі

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Наша Ніва".

25 березня чоловік - випадково виявився в центрі міста разом із другом. Обох затримали біля Академії наук близько 11 години, причому при комічних обставинах.

Головін і його друг вирішили сфотографуватися і попросили перехожого зробити знімок.

А той виявився переодягненим міліціонером - це був оперуповноважений управління по наркоторгівлі Спартак Свистунов.

Спартак вирішив затримати друзів.

27 березня суд Московського району вирішив, що Головін винен - ​​лаявся матом та посадив на 10 діб адміністративного арешту.

Нагадаємо, в центрі Мінська відбувалися акції до Дня Волі. Співробітники ОМОНу перевіряли активістів і затримували їх для подальшого з'ясування обставин. Зокрема, одного із заявників акції 25 березня, представника руху "За свободу" в оргкомітеті святкування Дня волі Дениса Садовського. Загалом до і під час Маршу пов'язали понад 100 людей. Однак після обіду 57 правозахисників, зокрема чотирьох з України, відпустили.

День Волі в Білорусі — неофіційне національне свято, річниця виникнення першої національної білоруської держави, Білоруської Народної Республіки. Відзначається 25 березня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme