У Кривому Розі в банди знайшли велику кількість зброї та посвідчення СБУ

Бандити мали на озброєні кулемет, автомати та гвинтівки

У Кривому Розі в банди знайшли велику кі…

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

Поліція, підсилена спецпризначенцями "КОРД" провели чотири обшуки у складських приміщеннях та за місцем мешкання членів злочинного угрупування у Кривому Розі.

"Правоохоронці вилучили 6 кг психотропної речовини "амфетамін", вартість якої за цінами чорного ринку становить 3 млн. гривень. Крім цього, було вилучено 5 кг забороненої в обігу хімічної речовини "фенілнітропропен" вартістю 45 тис. гривень, різноманітні прекурсори, обладнання для виготовлення психотропних речовин. Також організатор та учасник злочинного угрупування зберігали ручний кулемет Дегтярьова, 6 пістолетів Макарова, 2 автомати Калашникова, 3 гвинтівки, близько 500 набоїв різного калібру", - йдеться у повідомлені.

Під час обшуків були знайдені 40 підроблений паспортів громадянина України, технічні паспорти на автомобілі, державні знаки, два підроблених посвідчення працівників СБУ і банківські картки.

Поліція продовжує обшуки в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 22 березня у Кривому Розі затримали багатодітну матір, яка налагодила постачання наркотиків по всій території України, в тому числі й на непідконтрольну територію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme