UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Конгресі відклали слухання щодо втручання Росії у вибори

Заплановані на 28 березня закриті слухання у приписуваному Росії втручання у вибори президента США спеціального комітету з розвідки палати представників американського конгресу було вирішено відкласти

Про це повідомив офіційний представник глави спецкомітету Джек Лангер, передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

"Директор (ФБР) Джеймс Комі і адмірал Майкл Роджерс не зможуть прийти, тому спробуємо призначити час, коли вони зможуть зустрітися з нами на закритому засіданні", — повідомив він.

"Директор (ФБР) Джеймс Комі і адмірал Майкл Роджерс не зможуть прийти, тому спробуємо призначити час, коли вони зможуть зустрітися з нами на закритому засіданні", — повідомив офіційний представник глави спецкомітету Джек Лангер.

Нагадаємо, раніше телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так і подробиці сексуального життя.

14 лютого ЗМІ повідомили, що радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал, пов'язаний з його контактами з російським послом.

Згодом ЗМІ повідомили , що зять Трампа Джаред Кушнер також зустрічався з російським послом у США Сергієм Кисляком.

2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme