У Дніпрі ветерани АТО вимагали у поліції розібратися з побиттям вдови "кіборга"

Під стінами управління поліції Дніпропетровської області зібралися три десятки ветеранів і активістів

У Дніпрі ветерани АТО вимагали у поліції…

Про це журналіст Depo.Дніпро повідомляє з місця події.

Ветерани передали начальнику ГУНП області Ігорю Репешку звернення з вимогою прозвітувати про хід розслідування інцидента, який стався між продавчинею крамниці і вдовою загиблого кіборга Андрія Широкова, а також по інших справах, пов'язаних з учасниками АТО.

Репешко вийшов до мітингувальників і пообіцяв провести відповідну прес-конференцію. Також ветерани АТО підготували звернення до керівництва патрульної поліції з приводу того, що патрульні, які прибули за викликом вдови, відмовилися спілкуватися українською і навіть не встановили особу продавчині крамниці.

Раніше Depo.Дніпро повідомляв, що, за словами постраждалої Ганни, 25 березня вона зайшла на ж/м Парус-2 з двома дітьми купити до крамниці червоно-чорну стрічку і попросила продавчиню відповідати їй українською. Через це і виник конфлікт. За даними поліції, за заявою постраждалої заведена справа за статтею "хуліганство", продавчиню викликали на допит.

Нагадаємо, що чоловік Ганни, батько п'ятьох дітей, кіборг Андрій Широков ("Сім'янин") у 2016 році загинув у боях на Світлодарській дузі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme