У центрі Вінниці величезними літерами "Москва" закликають їхати на Росію

Борд із рекламою автобусних перевезень до Москви почепили на фасаді обласної друкарні

У центрі Вінниці величезними літерами "М…

У центрі Вінниці на вулиці Київській розміщено банер з рекламою пасажирських перевезень на Росію, передає Depo.Вінниця.

Чотири роки тому такий борд нікого б не здивував. Утім, враховуючи, як повернулась історія України, така реклама викликала обурення у багатьох вінничан.

"У нас три роки, як війна - саме війна, а не якось інакше - з Росією, від України відірвали шматки території, а у бандерівській Вінниці, як переконані самі росіяни, спокійнісінько рекламують Москву!", - гнівається вінничанин Микола Руденко.

Борд із рекламою автобусних перевезень уже тривалий час висить на фасаді Вінницької обласної друкарні на вулиці Київській, що практично у самому центрі Вінниці, поруч із головним туристичним об'єктом міста – світломузичним фонтаном та центральним автовокзалом.

А щоб привабити клієнтів, перевізник обіцяє кожну п'яту поїздку до Москви робити безкоштовною. Цікаво, що з-поміж сусіднього рекламно-вивіскового хаосу, цей борд ще й "підсвічується" з кіоска напроти.

Питання реклами поїздок з Вінниці до ворожих тепер територій підіймалось неодноразово. Торік виконком Вінницької міської ради заборонив рекламувати "сепар-тури" до тимчасово окупованих районів Донбасу і відпочинок у Криму. Попри заборону, такі листівки час від часу можна було побачити у місті, хоча значно рідше, аніж раніше.

Минулого тижня прохання заборонити рекламу пасажирських перевезень на Росію на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, зупинках громадського транспорту, зовнішній поверхні будинків, споруд, та на транспорті, усіх форм власності отримали депутати Вінницької обласної ради. Однак, як показало голосування, далеко не всі депутати проти бордів із Москвою у Вінниці. "За" таку заборону проголосували тільки 35 депутатів з 57-ми, тож цих голосів не вистачило для ухвалення рішення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme