UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільські СУМівці вимили, спаплюжену вандалами, стелу

Четверо осіб впорядкували пам'ятник і повернули йому попередній вигляд

Тернопільські СУМівці вимили, спаплюжену…

Пам'ятник жертвам Голокосту, яки днями осквернили невідомі, відчистили та повернули йому попередній вигляд представники Тернопільської міської організації "Спілка Української Молоді в Україні", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на ГалІнфо.

"Дуже сумно і прикро, що перебуваючи на місці, де проживає чимала частина мешканців Тернополя, коли щодня по кілька разів люди пішки та на авто минають понівечений пам'ятник - ніхто нічого не зробив. Мова не йде про політиків, депутатів по округу та іншу політичну та громадську "еліту" міста. Але мешканці району показали себе з не найкращого боку", - каже голова ТМО "СУМ в Україні" Леся Голик.

"Троє дорослих людей, один юнак, 30 хвилин часу та кілька шматків кухонної дряпки для посуду. Ось і все, що було потрібно для малої справи, з великим значенням", – продовжила Леся Голик.

Нагадаємо, 24 березня на околиці Тернополя осквернили пам'ятник жертвам Голокосту. Невідомі намалювали на ньому свастику та руни СС.

Голова єврейської общини Тернопільщини звернувся до поліції допомогти піймати хуліганів. Чоловік заявив, що був біля пам'ятника напередодні ввечері і там все було гаразд.

Правоохоронці просять усіх, хто щось бачив чи чув, повідомляти в поліцію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme