Семенченка та Мураєва назвали найбільш злісними прогульниками Ради

У березні вісім народних депутатів жодного разу не зареєструвалися у Верховній Раді 

Про це свідчать результати письмової та електронної реєстрації, повідомляє Depo.ua з посиланням на Комітет виборців України.

Серед злісних прогульників - нардепи Семен Семенченко і Тарас Пастух із "Самопомочі", Євген Бакулін з "Опоблоку", Вячеслав Богуслаєв з групи "Воля народу", позафракційні Євгеній Мураєв та Дмитро Ярош, а також Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, які перебувають розшуку.

"Березень виявився насиченим місяцем у роботі парламенту. За цей час відбулося 12 пленарних засідань Ради, на яких було ухвалено майже півсотні різних законодавчих актів. Серед іншого парламент ухвалив закон, який розблоковує вибори в об'єднаних громадах з різних районів. Попри це на робочому місці, як правило, перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту загалом", – сказав голова Комітету виборців Олексій Кошель.

Нагадаємо, 21 лютого спікер Ради Андрій Парубій присоромив колег по парламенту, які не ходять навіть на пленарні засідання у вівторок та четверг, коли розглядаються найважливіші законопроекти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme