UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокурор Запорізької області "розігнав" Консультативну раду: потреби більше немає

Прокурор Запорізької області Валерій Романов сьогодні, 28 березня, повідомив представникам Консультативної ради при прокуратурі, що законодавчими актами її існування не передбачено

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.

Прокурор зазначив, що з покладеними на неї завданнями Консультативної рада при прокуратурі впоралася, однак на сьогодні не існує законних підстав для її існування.

"Консультативні ради, створені у буремному 2014-му році, були викликом часу і нагальною на той момент потребою, адже органи влади, правоохоронні органи потребували негайного очищення та жорсткого контролю громадськості. Врешті-решт потребували і допомоги громадськості. І я мушу наголосити, що громадськість з покладеним на неї завданням впоралась. Тож в свою чергу я дякую членам Консультради за плідну співпрацю та допомогу у налагодженні діалогу між органами прокуратури області та суспільством", - зазначив Романов.

Очільник обласної прокуратури також наголосив, що прокуратура і надалі співпрацюватиме з громадськістю, однак "формат взаємодії органів прокуратури та громадськості буде змінено".

Нагадаємо, робота Консультативної ради при прокуратурі була під пильную увагою Валерія Романова ледь не з моменту призначення його прокурором Запорізької області. Він одразу висловив бажання переглянути склад Консультативної ради при прокуратурі, утім обмежився тим, що своїм наказом ввів до складу ради нових членів.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme