UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

П'ять років "світить" сумчанину, який напав на поліцейського з цеглиною

Поліцейські намагались затримали чоловіка, який вже давно перебував у розшуку за крадіжку авто. Угонщик, намагаючись втекти, "відбивався" цеглиною

П'ять років "світить" сумчанину, як…

У Шостці поліцейські під час патрулювання побачили мопедиста, який їхав з виключеними фарами. Транспорт зупинили і, як виявилось, не дарма. З'ясувалось, що водій знаходиться у розшуку за незаконне заволодіння автомобілем у Києві, тому його запросили проїхати до відділу поліції, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Мопедист одразу кинувся тікати, але марно. Поліцейські наздогнали злочинця, а коли один з лейтенантів намагався доставити його до службового автомобіля, несподівано накинувся на нього з цеглиною. На "підмогу" вчасно поспів напарник правоохоронця.

Затриманого доставили у відділок, а поліцейського каретою "швидкої" - до лікарні. Там потерпілому діагностували чисельні забійні рани обличчя та передпліччя.

20-річний злодій не приховує – бив цеглиною, аби втекти від правоохоронця. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрите Кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Молодику загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme