На столичному смітнику знайшли двох павичів

У прибудові до будинку по проспекту Бажана в Києві рятувальники тварин виявили двох павичів, які проживають у неналежних умовах

На столичному смітнику знайшли двох пави…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Команду порятунку тварин в Києві" у "Фейсбуці".

"За адресою проспект Бажана, 30 в прибудові до будинку перехожі помітили двох живих павичів, які мешкають серед будівельних матеріалів і клюють розкиданий по підлозі пінопласт і цемент. Прибулий рятувальник також виявив, що в приміщенні стоять клітки (можливо, з тваринами), складено безліч будматеріалів і будівельного сміття, серед яких гуляють два павичі. У сусідньому вікні також помічений мертвий павич (або опудало павича)", - йдеться в повідомленні.

При цьому рятувальники відзначили, що разом з павичами проживає чоловік, який при спробі заговорити з ним повівся агресивно і відмовився давати будь-які роз'яснення щодо птахів, повідомивши лише, що це його павичі, і він як хоче, так їх і утримує.

Крім того, чоловік намагався спровокувати бійку.

На місце події рятувальники викликали поліцію, однак за півтори години патруль так і не прибув.

"Чекаємо допомоги зоозахисників, оскільки рятувальники не мають повноважень і сил для боротьби з недружнім власником павичів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в одному з парків Печерського району Києва білка народила двоє дитинчат – і викинула їх з дупла. Рятувальники тварин відразу надали дитинчаті першу невідкладну допомогу. Зараз врятоване білченя живе в коробці з-під цукерок. А як тільки білочка трохи підросте, її випустять у ліс.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme