UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії жінка поскаржилася на згвалтування після еротичного сну

На Росії 36-річна мешканка Калуги звернулась із заявою про згвалтування до поліції 

Про це передає Depo.ua з посиланням на Life.

Згідно із заявою дівчини, ввечері 24 березня у будинку Вероніки П. проходило святкове застілля, по завершенню якого втомлена дівчина лягла відпочивати. У цей момент хтось невідомий постукав у двері. Вероніка впустила в свій будинок таємничого незнайомця, який, зі слів дівчини, відразу накинувся на неї: вчепився в шию, почав душити, бити по голові, затискати по кутах і тягати за волосся. Після чого негідник повалив дівчину на ліжко, де вступив з нею в інтимну близькість проти її волі. В процесі насильства Вероніка кілька разів втрачала свідомість.

За словами Вероніки, коли вона остаточно прокинулася, її таємничого мучителя ніде не було. А разом з ним зникла і її нижня білизна.

"Коли у дівчини попросили надати нижню білизну на експертизу, Вероніка відповіла, що таємничий насильник забрав білизну з собою", - повідомило джерело.

Тоді правоохоронці відвезли дівчину в лікарню, де була проведена повна медична експертиза. Лікар констатував, що на тілі дівчини немає ніяких слідів згвалтування.

У свою чергу сама дівчина, навіть після висновку лікарів, продовжує стверджувати, що згвалтування було наяву і що дана ситуація їй не наснилася. На підкріплення своїх слів Вероніка розповіла, що викрадені насильником трусики так і не знайшлися.

Варто відзначити, що не так давно дівчина пережила страшну аварію, в якій отримала серйозну травму голови. Лікарі прописали дівчині постійні ліки, від яких у Вероніки, за її словами, бувають галюцинації і бачення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme