UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині піймали любителів дармових надр

Накопали службовці унікальної сапонітової глини в збиток державі майже на мільйон

На Хмельниччині піймали любителів дармов…

Працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області викрили службових осіб одного з ТОВ, які займались незаконним видобутком та реалізацією сапонітових глин, чи не єдине родовище яких в Україні є на півночі області, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ГУ НП області.

У ході досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що службові особи впродовж 2016 року займалися незаконним видобутком та реалізацією сапонітових глин. Видобуток корисних копалин здійснювався на землях лісового фонду, що на праві постійного користування належить військовому лісгоспу.

Внаслідок протиправних дій службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю державі завдано збитку на загальну суму понад 720 тисяч гривень.

Військова прокуратура хмельницького гарнізону відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.240 - порушення правил охорони або використання надр Кримінального кодексу України.

Тепер "бізнесменів" очікує накладення штрафу в розмірі від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme