На Харківщині АТОшник під алкоголем підрізав чоловіка під наркотиками

Спочатку чоловіки посварилися під час телефонної розмови

Як передає Depo.Харків, вирок зловмиснику 21 березня ухвалив Краснокутський районний суд Харківської області. Підсудний – громадянин України, працює слюсарем СПГ "Зміївського територіального відділення ПАТ "Харківгаз", брав участь в АТО на території Луганської та Донецької областей, за що йому вручили нагрудний знак "Учасник АТО".

Суд встановив, що 8 листопада 2016 року близько 18:00 засуджений разом зі своїм двоюрідним братом були вдома, де вживали спиртні напої. Біля 19:00 під час телефонної розмови між ним та третьою особою виникла сварка.

Близько 21:00 співбесідник прибув до подвір'я будинку на автомобілі "Фольксваген Пассат". Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння та, зайшовши на територію будинку, накричав та штовхнув на землю брата підсудного.

Останній зробив зауваження, у відповідь на що "гість" схопив його та перекинув через себе, від чого вони упали на землю, де продовжили тягати один одного за одяг.

Чоловіків розняли. Однак порушник, бажаючи завдати опоненту тілесні ушкодження, взяв з підвіконня будинку ніж, підійшов до потерпілого та вдарив його у живіт.

На суді чоловік провину визнав та розкаявся.

Суд визнав його винним у скоєнні злочину за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з іспитовим терміном в три роки.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme