Котики чи порно: Що частіше шукають люди в інтернеті

Найпопулярніші пошукові запити у чоловіків і жінок відрізняються

Котики чи порно: Що частіше шукають люди…

Аналіз пошукових запитів показав, що чоловіків і жінок цікавить різні речі, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лиза.

Виявилося, що жінки цікавляться речами, пов'язаними з сім'єю, дітьми і домашнім господарством, в той час як представники сильної статі запитують в інтернеті все, що пов'язано з технікою і спортом.

Так, найпопулярніші жіночі запити - це "дитина", "дитячий", "рецепт", тоді як чоловіки частіше за все вводять в рядок пошуку слова "торрент", "андроїд" і "виндоуз".

Лідером за чоловічими запитам стало "порно" - поясненням даним фактом служить більш висока сексуальна активність представників сильної статі. Виявилося, переглядом порнороликів захоплюються не тільки холостяки, а й одружені чоловіки або мають постійну партнерку.

А ось у жінок рейтинг популярності за запитами в мережі очолює котяча тематика: дами шукають не тільки інформацію про котів, а й фотографії і відеоролики з кошенятами і котиками.

Цікаво, що серед жіночих запитів практично не зустрічаються назви і бренди, в той час як у чоловіків такі запити становлять понад третину від загальної кількості. Зате дами, на відміну від сильної статі, частіше вживають назви різних кольорів і відтінків.

До несподіванок варто віднести той факт, що жінки частіше вживають в запитах слово "краватка", хоча самі його не носять. Пояснити це можна тим, що саме жінки купують краватки для своїх чоловіків і коханих.

Сюрпризом стало і те, що жінки трохи частіше чоловіків набирають в пошуковому рядку слово "шашлик". Хоча зазвичай приготування шашлику - чоловіча прерогатива, організацією пікніків частіше займаються жінки, і різні кулінарні тонкощі і новинки дам цікавлять більше, ніж сильна стать.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme