UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гості Кам'янця цьогоріч отримають "навігатор" для активного відпочинку в місті

Для туристів Кам'янця готують новий довідник про два десятки об'єктів

Гості Кам'янця цьогоріч отримають "…

У новому туристичному довіднику про Кам'янець-Подільський закцентуються на активному відпочинку, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту мерії.

Відповідна й назва "навігатора" - "Активний відпочинок у Кам'янці-Подільському". У ньому - інформація про десятки об'єктів, які надають свої послуги в туристичній галузі відповідного спрямування.

З-поміж іншого можна буде дізнатися в новому виданні: де взяти на прокат велосипед; як провести своє дозвілля в альпін-парку; як отримати порцію адреналіну на тролеї, чи роуп-джампінгу; де відпочити під час кінної прогулянки; як політати на повітряній кулі, прокататися на електромобілі, заглибитися в печеру "Атлантида", відвідати "БРДМ – тур", здійснити прогулянку на теплоході чи катері; як сплавитися на байдарках, політати на пароплавах, спробувати свої сили під час скелелазіння; як взяти участь у квестах; де можна зіграти з друзями в боулінг, чи теніс.

Презентація нового довідника відбудеться під час відкриття туристичного сезону.

Нагадаємо, родзинкою відкриття турсезонув Кам'янці стане встановлення рекордів України. 22 квітня о 14 годині, відбудеться фіксація рекорду України "Найбільша кількість людей, що стрибають на скакалках одночасно", до якого планують залучити більше тисячі учасників. Ще один рекорд - 23 квітня - "Найбільша кількість людей, які одночасно займаються йогою".

Читайте також: Кам'янець визначився з фестивалями і святами на поточний рік

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme