ФІДЕ розслідує появу новини про відставку путінолюба Ілюмжинова

Федерація висловила підтримку своєму президенту

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Міжнародна федерація шахів (FIDE) проводить внутрішнє розслідування з приводу появи на офіційному сайті організації новини про відставку президента FIDE Кірсана Ілюмжинова. Повідомив віце-президент FIDE, глава Російської федерації шахів (РШФ) Андрій Філатов.

Повідомлення про відставку Ілюмжинова з поста президента за підсумками засідання президентської ради організації в Афінах було опубліковано в понеділок. Сам Ілюмжинов назвав цю інформацію неправдивою. Проте, дане повідомлення як і раніше знаходиться на сайті організації.

"З приводу того, як новина з'явилася на сайті FIDE, то проходить внутрішнє розслідування. На даний момент ми не знаємо, як так вийшло, - сказав Філатов. - Та ж ситуація з нібито імпічментом. FIDE розбирається - результати поки невідомі. Можу ще сказати, що наша шахова федерація повністю підтримує Ілюмжинова".

У листі виконавчого директора FIDE Найджела Фрімена на ім'я Ілюмжинова, розміщеному на сайті ФІДЕ у вівторок, сказано, що позачергове засідання президентської ради пройде 10 квітня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme