UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Цьогоріч на Хмельниччині планують оздоровити майже 40 тисяч дітей

В області послуги із оздоровлення і відпочинку дітям надаватимуть понад 170 закладів

Цьогоріч на Хмельниччині планують оздоро…

На засіданні колегії Хмельницької обладміністрації одним з найважливіших було питання організації оздоровчої кампанії "Літо-2017", інформує Depo.Хмельницький.

Як зазначив у своєму виступі очільник департаменту освіти ОДА Олег Фасоля, цьогоріч в обласному бюджеті передбачили 4,6 млн грн. на оздоровлення та відпочинок дітей соціально-незахищених категорій, дітей, які виховуються в інтернатних закладах області - 2,3 млн грн, у бюджетах районів, міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад - 7,3 млн грн, ще понад 7 мільйонів планують залучити із позабюджетних коштів.

Оздоровленням та відпочинком охоплять близько 37 тисяч дітей шкільного віку або 29,3% від загальної чисельності усіх категорій дітей.

"Надання оздоровчих та відпочинкових послуг у літній період буде здійснюватися у 171 дитячому закладі, а саме: 10 закладах оздоровлення (8 позаміських, 2 санаторного типу); 161 закладі відпочинку (154 – з денним перебуванням, у тому числі 70 літніх мовних таборів, 2 – праці і відпочинку, 5 наметових містечках)", - зазначив Фасоля.

Нагадаємо, торік Хмельниччина витратила на оздоровлення дітей 7 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme