Журналістка оприлюднила прізвище спільника кілера Вороненкова. Прокуратура не коментує

Прокуратура Києва, якою передано кримінальне провадження про вбивства екс-депутата Державної Думи РФ Дениса Вороненкова, не коментує з'явилися дані про розшук спільника вбивці, Ярослава Левенця

Про це повідомляє Depo.ua.

"Ми не коментуємо цю інформацію через таємниці слідства", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Києва.

Раніше журналістка телеканалу СТБ Олена Лунькова на своїй сторінці в Фейсбуці написала, що у вбивці Дениса Вороненкова був спільник Ярослав Левенець, з 2012 року - в розшуку за економічні злочини, після початку війни воював на Донбасі (ДУК ПС, підрозділ "Карпатська Січ" батальйону "Донбас").

Нагадаємо, що 23 березня на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. 24 лютого опубліковане відео розстрілу. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз. Кілером виявився Павлол Паршов, що розшукувався дніпровськими правоохоронцями за вчинення злочинів, передбачених ст. 205 та 209 КК України (фіктивне підприємництво та легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme