UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: Прогноз погоди на 27 березня - хуртовини в горах

Той, кому пощастить почути грім у цей день, може бути впевненим у тому, що літо буде родючим

Закарпаття: Прогноз погоди на 27 березня…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 27 березня 2017 року:

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, у горах вночі місцями: сніг, хуртовини, на високогір'ї туман, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, у горах місцями до 8° морозу , вдень 9 -14° тепла, у горах подекуди 0-5° тепла.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 12-14° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Вночі та вранці 27 березня - на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород, на поверхні грунту та в повітрі очікуються заморозки 1-6°. Вночі 28 березня переважно в гірських районах області на поверхні грунту та в повітрі збережуться заморозки 0-5°.

Народний прогноз погоди: 27 березня - Федорів день. Від наших пращурів до нас дійшло таке спостереження: той, кому пощастить почути грім у цей день, може бути впевненим у тому, що літо буде родючим. Якщо весною у ріках води не добавиться, літо обіцяє бути спекотним і сухим.

Нагадаємо, 26 березня засипало снігом озеро Синевир.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme