UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як керівництво Полтавщини з представниками релігійних конфесій за любов і розуміння молилися

Для того, щоб полтавцям жилося краще, у Головка вирішили помолитися

Як керівництво Полтавщини з представника…

Керівництво Полтавської ОДА, начальники її структурних підрозділів та громадськість зустрілися з представниками релігійними конфесіями, які діють на Полтавщині, щоб помолитися за Україну, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

Під час зустрічі присутні говорили про високі моральні цінності та спільну роботу влади і церкви на благо українського народу. Голова Полтавської ОДА Валерій Головко зазначив, що молитовний сніданок відбувся завдяки ініціативі народного депутата Павла Унгуряна.

"Такого спілкування потребує все українське суспільство, тому що країна переживає страшні часи. Нам потрібна любов, злагода і розуміння. Злагоджена дія з Господом і братерське відношення один до одного. Саме цей формат дає сигнал суспільству на єднання. Саме в розумінні, братерстві і баченні - як розвиватися нам та самостійній державі - і стоїть ідея молитовного сніданку", - сказав Головко.

Значущість цієї події також відзначив і народний депутат Павло Унгурян. Адже молитовні сніданки проводяться у близько 100 країнах світу. Також депутат розповів про приклад американського народу, який колись, так само як і український, проходив через важкі випробування.

Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір звернувся до присутніх представників конфесій та запросив приєднатися до молитви за Україну, яку проведе Всеукраїнська рада церков 2 квітня о 15:00 біля пам'ятника Мазепі.

Духовенство зазначило, що сьогодні український народ повертається до Бога обличчям. А країна, яка за довгий час почала втрачати Божі принципи, повертається на правильний духовний шлях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme