UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Шепетівські армійці вибороли три перемоги в чемпіонаті з рукопашного бою ЗСУ

Завершився відкритий чемпіонат Повітряних Сил ЗСУ з рукопашного бою

Шепетівські армійці вибороли три перемог…

У відкритому чемпіонаті Повітряних Сил Збройних Сил України з рукопашного бою переможно виступили шепетівські бійці у складі команди Повітряного командування "Захід", повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією майора Ірини Баранової.

За підсумками проведених змагань в категорії понад 90 кілограмів перше місце виборов офіцер Шепетівського зенітного ракетного полку старший лейтенант Антон Кобринець.

"Звичайно, було досить важко вибороти перемогу, бо на змаганнях проти кожного з нас виходили досить сильні суперники: всі мають перший спортивний розряд чи є діючими кандидатами у майстри спорту. Тож надійний шанс взяти перевагу могло дати попереднє вивчення тактики супротивника. Ми уважно стежили за всіма виступами кожного та розбирали слабкі та сильні сторони борців, будували тактику бою, виходячи з принципу: "Кращий захист - напад", - ділиться таємницею успіху команди володар "золота" Антон Кобринець.

Ця з частина дала ще двох успішних учасників змагань: третє призове місце у категорії до 84 кілограмів посів солдат строкової служби Антон Анцібор та четверте місце у категорії до 89 кілограмів привіз з Харкова його товариш солдат строкової служби Антон Жовтобрюх.

Турнір відбувся на базі Харківського Національного університету Повітряних Сил.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme