Руслана прокоментувала заборону в'їзду Юлії Самойлової в Україну

Переможниця "Євробачення 2004", українська співачка Руслана прокоментувала рішення СБУ щодо заборони в'їзду учасниці "Євробачення-2017" від Росії Юлії Самойлової

Руслана прокоментувала заборону в'ї…

Про свою думку співачка заявила на пресс-конференції у Ризі, передає Depo.ua.

"Я відповіла відверто і чесно. Ті, хто вибирали виконавця від Росії, знали про закони України, а тому це однозначно провокація. Тому Україна так і відреагувала. Служба безпеки не могла в цій ситуації діяти інакше. Можливо, деяким складно до кінця це зрозуміти, але в Україні щодня продовжують гинути люди. Сподіваюся, що пропаганда НЕ перекрутить мої слова ", - заявила виконавиця.

Руслана зараз перебуває в Ризі, де відповіла на запитання журналістів під час великої прес-конференції в рамках Eurovision Pre-party. Також співачка запросила жителів Латвії в Україну на фінальну частину Євробачення-2017, яка відбудеться в Києві.

"Я дуже активно запрошувала всіх присутніх в Україні, розвіявши всі стереотипи, створені навколо України. На те, чого чекати від України, я відповіла, що це буде мікс нових оригінальних ідей", - підбила підсумок артистка.

Нагадаємо, на Росії не хочуть міняти Самойлову на "Євробаченні".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme