Принц Гаррі оселиться з Меган Маркл у Кенсингтонському палаці

32-річний принц Гаррі і 35-річна Меган Маркл, які почали зустрічатися минулого літа, збираються вивести свої відносини на новий рівень і хочуть з'їхатися

За повідомленнями інсайдерів, закохані домовилися жити разом: в найближчому майбутньому Меган переїде з Торонто в Лондон, щоб бути з Гаррі, передає Depo.ua з посиланням на People.

Заради цього дівчині доведеться відмовитися від серіалу "Форс-мажори" (Suits), в якому вона грає одну з головних ролей, але актрису це не засмучує.

Жити пара планує в Кенсингтонському палаці, офіційній резиденції представників молодших гілок правлячої династії. Гаррі заразживе у палаці, однак для двох цей холостяцький барліг не підходить, а тому принцу виділили апартаменти в одній з частин палацу, і зараз там повним ходом йде ремонт.

"Він постійно крутиться під ногами і питає, коли все буде готово. Здається, йому справді не терпиться з'їхатися з Меган", - повідомив інсайдер.

Апартаменти Гаррі і Меган практично за два кроки від того крила, в якому з осені цього року будуть жити принц Вільям і Кейт Міддлтон, які переїжджають сюди через малюка Джорджа, який піде в школу.

"Це дуже мило, що Гаррі і Меган будуть жити поруч з Вільямом і Кейт", - вважають джерела в Кенсингтонському палаці.

Офіційного підтвердження цієї інформації, втім, немає, але інсайдери не сумніваються, що це лише питання часу. Як і заручини, про яку сурмлять пліткарі. Кажуть, Гаррі без розуму від Меган і впевнений, що нарешті зустрів свою єдину.

Нагадаємо, принц Гаррі з Меган Маркл подивилися на динозаврів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme