Президент ФФУ: Потрібно побудувати збірну не тільки на відбір, але й на майбутнє

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відповів журналістам на актуальні питання

Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Ми спілкувалися з Шевченком після гри, підтримуємо діалог кожен день. Ми розуміємо ситуацію, яка склалася. Треба зробити так, щоб наша збірна давала результат і радість від гри. З боку ФФУ ми беремо на себе відповідальність за планування календаря і формату чемпіонату, узгодження його з тренерським штабом збірної, щоб приділити увагу її підготовці до матчів.

Нам важливо, щоб молоді гравці максимально ефективно увійшли до складу збірної. Ми бачимо, що на кожній позиції є деякі проблеми, як і з ігровою практикою деяких футболістів. Все аналізується, ми намагаємося знаходити варіанти і рішення, підключаємо молодих футболістів. Добре, що клуби йдуть на зустріч, наприклад, з перенесенням дати проведення фіналу Кубку України. Йде системна робота, підготовка і координація всіх вікових збірних, якою займатиметься Олег Протасов. Такий симбіоз дає надію на результат, який всіх задовольнить. Треба побудувати збірну не тільки на цей відбір, а й на наступні турніри.

Звичайно, всі вірили, що наші футболісти зроблять більше, ніж насправді можуть, доб'ються позитивного результату. Колектив всередині збірної створений відмінний - це все помічають, хто має відношення до команди. Нові гравці швидко вливаються в колектив, всі доброзичливі" - підсумував Андрій Павелко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme