Поліція затримала трьох викрадачів чиновника "Укрзалізниці"

Національна поліція провела спецоперацію із звільнення чиновника "Укрзалізниці" Валерія Людмирського, який перебував в полоні 8 місяців

Про це журналістам заявив голова Нацполіції Сергій Князєв, повідомляє Depo.ua.

"Сьогодні вночі закінчилась перша частина спецоперації щодо розслідування провадження у справі про викрадення громадянина Людницького. Щоб все стало на свої місця, ми з процесуальним керуючим запросити потерпілого в зал, привітали його зі звільненням з полону, де він був 8 місяців", - сказав він.

Останнім часом у нас зявилась тенденція до викрадення людей з вимаганням викупу. Це неординарна ситуація, ми затримали трьох учасників викрадення Людмірського, слідство буде продовжуватись і ми обов'язково займемоь ОЗГ, яке займалось викраденнями", - додав начальник поліції.

Нагадаємо, що начальника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського викрали невідомі у Києві ввечері 18 липня біля його будинку на вулиці Кудряшова, коли він вигулював собаку. Зловмисники застрелили собаку, нейтралізували Людмирського електрошокером і відвезли в невідомому напрямку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme