Під Краматорськом загинув полковник зі Львова

Завтра у місті у останню путь проведуть Володимира Павліва

Внаслідок падіння гелікоптера під Краматорськом загинув 54-річний полковник зі Львова Віктор Калитич. Про це під час апаратної наради повідомила голова громадської ради при Управлінні СБУ Львівщини Галина Янко, пише Depo.Львів.

Інформацію про загибель полковника у "Фейсбуці" також підтвердив голова Львівської облради Олександр Ганущин, який перебуває на Форумі місцевого самоврядування у Кракові.

Як стало відомо, чоловік був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення, полковником. Із дружиною та донькою проживав у місті Львові.

Віктор Калитич був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення ЗСУ. Народився у 1963 р. у м. Чоп (Закарпаття), служив та жив у Львові.

"З 1985 до 1990 року служив у Групі радянських військ у Німеччині на посаді начальника загону, командира радіотехнічних військ. З 1990 до 1992 - у Червонопрапорному Далекосхідному окрузі, що у Хабаровську, на посаді командира. З 1995 до 2005 служив у Західному оперативному командуванні. З вересня 2005 року - полковник запасу. З початку війни на Сході повернувся на службу", - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, у районі населеного пункту Малинівка, що неподалік Краматорська, розбився військовий гелікоптер Мі-2.

Через падіння вертольоту загинуло п'ятеро людей.

Додамо, завтра, 28 березня, у Львові відбудеться прощання із львів'янином Володимиром Павлівим, який багато років проживав у Англії.

Герою було 42 роки, він служив в 24-й окремій механізованій бригаді. Похорон відбудеться у вівторок на Личаківському кладовищі.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme