Навіщо Захарченко плюнув Януковичем в пику Путіну

Схоже, ватажки ЛДНР остерігаються, що Москва нав'яже їм якогось умовного Азарова

Навіщо Захарченко плюнув Януковичем в пи…

"Главшпан" донецьких терористів Олександр Захарченко запропонував заборонити в'їзд до самопроголошеної "республіки" колишнім "господарям" регіону на чолі з екс-президентом Віктором Януковичем. "Янукович, Клименко, Арбузов, Азаров... Давайте внесемо цих людей до списку нев'їзних в "Донецьку народу республіку", - зазначив Захарченко, заявивши, що "зі зрадниками нам не по дорозі".

Цікаво було б дізнатися, чи заборонять в'їзд в "Л-ДНР" відомому "младоолігарху" Сергію Курченку? Адже саме на нього, якщо вірити аудіозаписам, нещодавно оприлюдненим СБУ, скаржився Захарченко: саме на структури Курченка нібито будуть заведені усі "віджаті" у Ахметова та інших донбаських бізнесменів підприємства.

Цікаве й інше: за логікою Захарченка, його "надьожа і опора" з Кремля Володимир Путін переховує у себе зрадників. Причому, зрадників не тільки України, а й "Л-ДНР". Ось так він смачно плюнув у спину самому Путіну. Якщо ж серйозно, то схоже на те, що у "Л-ДНР" побоюються, щоб у Кремлі не вирішили повісити їм на шию представників "старої гвардії". В якості "рішал". Про можливість повернення того ж Клименка до Донецька говорили, починаючи з осені 2014 року. Але так і не зрослось...

Зараз усі потоки зосередилися в руках Захарченка, і ділитися з кимось він не хоче. От і таврує януковичів зрадниками.

Є й інша версія. Запустити цей меседж цілком могли й з подачі однієї з "башт Кремля". Справа в тому, що Янукович сьогодні не потрібен нікому, і є лише тягарем та небажаним свідком. Тому Захарченку й дозволи "мочити" втікача. Подібну технологію використовували за часів Сталіна, коли майбутню жертву спочатку ганьбили "пси режиму", після чого її знищували у таборах чи розстрілювали у внутрішній тюрмі на Лубянці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme