UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині поховали 39-річного десантника, якого вбили на Донбасі

Службу у званні прапорщика вінничанин проходив у військовій частині А-2215, м. Бориспіль, а з вересня 2016 року – у в/ч В-2731, м. Новоград-Волинський Житомирської області

На Вінниччині поховали 39-річного десант…

В райцентрі Крижопіль, що на Вінниччині, поховали 39-річного АТОвця Руслана Бондара. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Крижопільської РДА.

Загинув 20 березня 2017 року під час виконання службових обов'язків у селищі Новотроїцьке Донецької області.

Додамо, що Руслан Бондар у 1997 році Крижопільським райвійськкоматом був призваний за контрактом до Збройних сил України. З грудня 1998 року по червень 1999 року був курсантом 324 школи прапорщиків Деснянського гарнізону Чернігівської області). Повторно на військову службу за контрактом призваний Бориспільсько-Баришивським об'єднаним військовим комісаріатом Київської області у січні 2013 року.

Сотні крижопільчан прийшли попрощатися з героєм, аби віддати данину світлій пам'яті Руслана та провести його в останню путь. Під час церемонії прощання відбувся жалобний захід у Крижопільській СЗШ І-ІІІ ст. №2, у якій навчався Руслан, заупокійний молебень за загиблим та мітинг-пам'яті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme