На Львівщині виберуть нових прикордонників

28 березня розпочинається відбір на посади в реформовані підрозділи Держприкордонслужби

28 березня 2017 року у Державній прикордонній службі України розпочнеться черговий набір до органів і підрозділів відомства в рамках пілотного проекту "Нове обличчя кордону". Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу відомства.

Відбір на конкурсній основі відбуватиметься на посади в підрозділи Мостиського прикордонного загону, персонал яких виконує завдання в аеропорту "Бориспіль" та пункті пропуску "Краковець", що на кордоні з Польщею.

Загалом планується відібрати близько 800 осіб, більшість з яких саме з числа цивільної молоді.

Процедура конкурсу розпочнеться з приймання та опрацювання електронних анкет кандидатів. Заповнити та подати її всі бажаючі матимуть змогу в день старту конкурсу на сторінці проекту. Набір триватиме до 28 квітня.

Подані анкети оброблятимуться автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства.

Кандидати, які відповідають вимогам Держприкордонслужби, допускатимуться до участі у подальшому відборі.

Запрошуємо громадян, які бажають проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, активно долучатися до конкурсу. Саме Ви своєю щоденною роботою спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

В свою чергу Держприкордонслужба пропонує престижну стабільну роботу, гідний рівень грошового забезпечення близько 9 тисяч гривень, перспективу кар'єрного зростання, соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством, професійну підготовку за міжнародними стандартами тощо.

Детально ознайомитись із умовами конкурсу та переліком посад можна на сайті Держприкордонслужби або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme